Ontwerp maken voor “Stichting Badtasan Elementary School”
Copyright op alles op deze website

Het begon allemaal met mijn interesse voor het aanpassen en maken van websites. Ik kreeg van een vriend het verzoek eens mee te kijken op hun website. Dit om zo  de mogelijkheden te bekijken en om van elkaar te leren. Hij vertelde mij toen dat zijn vrouw Edith heel graag een goed doel wilde starten. Haar doel: de school in de Filipijnen (waar ze was geboren) te ondersteunen en leerlingen te laten bloeien. De school zelf is in zeer slechte staat  en het is, vanwege geld, niet vanzelfsprekend dat kinderen naar school kunnen.

Dit mooie initiatief werd gestart voor de zomer in juni 2017, maar had eigenlijk alleen een naam gekregen ‘stichting Badtasan Elementary School’. Alles er om heen moest in gang worden gezet. Dit brengt natuurlijk veel geld en tijd met zich mee en dus besloot ik mijn tijd beschikbaar te stellen om mee te denken. 

Kort daarna kreeg ik het verzoek of ik wilde helpen met een mooi logo voor de stichting, leuk! Ik ging gelijk aan de slag, maakte vele verschillende ontwerpen en uiteindelijk heeft men een van mijn ontwerpen gekozen. Daarna maakte we een mooie website, een Facebook pagina en templates met het logo van de stichting.  Mocht u ook interesse hebben, stuur mij een bericht.

Wilt u een handje helpen voor deze stichting? Dat kan door te doneren, maar tevens door een bestelling te plaatsen voor overheerlijke Filipijnse gerechten. Deze inkomsten komen te goede van de stichting. Een bestellijst is te vinden op de Facebook pagina of via hun site op te vragen.

Op de website van de stichting ziet u een impressie van de school: www.stichting-badtasan.nl

Ik dank hierbij de familie voor deze leuke uitdaging en wens ze alle succes in de toekomst!www.circleofcreations.nl