De Zoektocht naar Sint, Piet of zijn Paard in Benthuizen…

Ben jij ook al zenuwachting voor het bezoek van Sint en zijn Pieten in Nederland en kan je niet wachten. Vandaag 14 november is het zover, hij komt aan in Nederland!

Inmiddels zijn er allemaal raamstickers verstopt in het dorp Benthuizen. Een Piet, een Sint of het paard van Sinterklaas ‘Ozosnel’ en er komen steeds meer locaties bij! Kortom tijd voor de zoektocht…

Heb jij er nog géén raamsticker? Raamstickers zijn verkrijgbaar bij
Dorien van Bavel voor €2,50 per stuk via Facebook, Whatsapp of e-mail op info@bijcreado.nl. Na aanmelding zal uw adres op de kaart worden gezet.


We gaan beginnen!

Heb jij er al zin in? Jeeeehh, we gaan starten! Alles is inmiddels geregeld. De kinderen kunnen samen zelf met het gezin, een oudere broer of zus, vanaf zaterdag 21 november tot zaterdag 5 december 2020, heerlijk wandelen door het dorp op zoek naar allerlei figuren SINT, PIET OF PAARD in de kleuren rood, blauw of geel.

Heb jij wel zin iets lekkers na afloop? Er ligt voor de kinderen tot en met 12 jaar een aftekenkaart klaar (vanaf donderdag) bij de Firma Hijdra die ze kunnen gebruiken tijdens de wandeling.

Lekker gewandeld en is de aftekenkaart vol?
Kom dan snel met jouw volle kaart naar Firma Hijdra om
de beloning van de Historische Kring Benthuizen op te halen.

De sponsering is helaas voorbij van de historische kring voor het aangeboden lekkers de afgelopen weken. Er zijn meer dan 65 kinderen verwend!

PLUS VERHEUL neemt het deze week over🥰🥰

> Wist je dat er tijdens deze zoektocht vanaf maandag de 23e ook leuke beschilderde stenen te vinden zijn in het dorp met een Sint, Piet of Paard. Heb jij ze gevonden, dat vind de maker geweldig. Stuur mij even een foto dan komen ze op de site er bij ;).

> Wist je dat er voor de ouders een plattegrond met alle locaties van de figuren op te vragen is via info@bijcreado.nl.

> Ben jij enthousiast over deze activiteit of andere activiteiten van bijCreaDo? U kunt op deze website een review kunt achterlaten: https://www.circleofcreations.nl/contact/reviews/

> Wist je dat er meer figuren in het dorp zijn verstopt dan er op de aftekenkaart zijn getekend?

> Wist je dat er nu de mogelijk is om je gegevens achter te laten om zo tijdig op de hoogte te zijn van activiteiten? Zie onder dit bericht.

> Wist je dat de doorzichtige folie verwijderd dient te worden na het opplakken? Zie onder de tips.

Doe mee en maak er in deze dagen een feestje van!
Veel plezier, denk aan de afstand van elkaar en geniet samen van de feestdagen!

Zo helpen wij elkaar in Benthuizen:


! Advies raamstickers:
Let er bij het plakken op dat de ondergrond vetvrij en droog is. Haal de sticker van het witte vel en plak deze op de gewenste schone plek, wrijf hem aan met bijvoorbeeld een pasje en verwijder daarna voorzichtig het doorzichtige folie (dus niet een paar keer op een andere locatie plakken).

Vochtige of erg koude oppervlaktes kunnen er voor zorgen dat de sticker niet direct plakt. Laat in dit geval de folie wat langer zitten en probeer het later te verwijderen.

Op de hoogte blijven van de activiteiten van bijCreaDo?
Stuur uw gegevens door, zodat u geïnformeerd kan worden.

Informeer mij bij ‘Activiteiten’:

www.circleofcreations.nl