Verjaardagsfeestje Liz – Donderdag 31 januari 2019 – Thema: Fashion 

“Dit jaar mam wil ik graag met mijn verjaardag iets met verkleden (mode) en opmaken willen doen”. ​”Oké, mama gaat op zoek lieverd ;)”.

Uitnodigingen

Dit jaar, 2019, een modefeestje bij Shoeby Fashion. Dus snel eerst maar eens samen uitnodigingen maken. Onze dochter zit nu in groep 4 en wilde dus nu heel graag zelf haar kaarten schrijven. 

Traktaties

Traktaties zullen dit jaar volledig afwijken van haar thema, want ons dametje wilde graag, naast iets lekkers voor de juffen, heel graag speel wormpjes trakteren ;). Ook wel bekend als ‘Magic Worms’.

Mode Feestje

Het feestje van Liz was van 17:00 tot 20:00 uur. De ouders waren gevraagd de kinderen af te zetten om 17 uur bij Shoeby Fashion.

Voordat alle kinderen er waren gingen de kinderen alvast door de winkel heen om te kijken of ze iets leuks zagen. Oh wat een pret! Nadat alle kinderen binnengekomen waren gingen we naar de feesttafel. Hier was het eerst even lekker smullen van een lekker patatje met een snack naar keuze en als toetje Liz haar cadeautjes uitpakken. 

De tijd ging dringen want er moest natuurlijk nog heel wat gebeuren, shoppen, haren, make-up en oefenen voor de catwalk. De meiden waren door het dolle heen. Van haarbanden, diadeem tot rokjes, jasjes, leggings en ga zo maar door. Alle kinderen mochten één volledige outfit uitkiezen. Wanneer ze klaar waren met passen mochten ze door naar de make-up en daarna door om de haartjes te krullen of te stijlen. Wow! wat een feest. Keuze uit je eigen kleur oogschaduw en lipgloss en wil je krullen, stijl of staart? Allemaal klaar? Dan is het de hoogste tijd om de indeling vast te leggen en te oefenen voor de catwalk. De deuren van de winkel gingen dicht want nu was het tijd voor sensatie. Er werden lage tafels gepositioneerd voor de catwalk en mama gooide er met toestemming nog even confetti over heen.

Om 19:15 uur waren de ouders van de kinderen uitgenodigd om hun dochter te zien stralen op de catwalk. En wat een plezier werd er beleefd, geweldig. Drie verschillende keren lopen: met de ene dame, dan met een andere dame en dan als groep. Je zag ze genieten. 

Na de catwalk kregen alle kinderen een leuke goody bag met een kortingskaart, want natuurlijk wilde ze iets kopen van wat ze hadden gedragen. Alle kinderen gingen tevreden naar huis met een persoonlijk gekocht item en een leuk tasje met inhoud.

En mijn dochter praat er nog steeds over en heeft een ontzettend leuk outfit gescoord. ​Shoeby Bedankt!


www.circleofcreations.nl