Voor papierenlabels, verpakkingen, leuke doosjes e.d. Is het ook leuk een logo te kunnen gebruiken. Eerst begon ik  met het gewoon uitprinten op papier, daarna op stickervellen en daarna maakte ik mijn eigen stempel. Er zijn dus vele manieren om een logo ergens op te gebruiken.

​> Labels printen op stickerpapier
Hiervoor gebruik je een tekstverwerkingsprogramma (MS Word), een inkjet printer en stickerpapier (bijvoorbeeld sticker labels van de A. of online A4 stickervellen.
– Als je de sticker labels van de A. gebruikt moet je er rekening houden met de grote van de labels. Je kunt die grote aan houden of ze zelf op maat snijden na het printen.
– Als je online A4 stickervellen koopt en gebruikt ben je vrij de grote van je naam/logo te maken. Typ je naam of logo, print het op het stickerpapier en klaar. Let op! Het is natuurlijk papier en niet waterbestendig.

> Labels d.m.v. stempelen op papier
Er is op de markt een stickerapparaat te koop, Silhouette Mint. Je moet dan in het ontwerpprogramma je naam/logo maken, daarna printen uit dit apparaat en vervolgens de stempel met inkt voorzien. Je hebt hiervoor dan nodig een stempelapparaat met ontwerpprogramma (bijvoorbeeld van het merk Silhouette MINT), stickerlabels voor je stempel en inktflesjes (eventueel in diverse kleuren als je een gekleurd logo hebt ontworpen). Je ontwerpt je naam/logo, print het uit het apparaat op de speciale sticker, de sticker voorzie je van de kleuren inkt die je mooi vind en daarna kun je heel vaak de stempel gebruiken zonder een aparte inktdoos.

> Labels voorzien van logo door het automatisch schrijven
Als je in het bezit bent van een ontwerpapparaat (bijvoorbeeld van het merk Silhouette Cameo) kun je je eigen labels (en meer) door de machine laten schrijven of laten uitsnijden nadat je het geprint hebt (print en cut).

www.circleofcreations.nl