Het was geweldig en ik hoop dat iedereen een geweldige avond hebben beleefd. Komende week staat weer in het teken van alles afronden, opruimen/ wegbrengen, verzamelen en delen.

De winnaars van editie 2021 zijn inmiddels bekend gemaakt via de sociale media:
Het mooiste huis: Bas van Aerde van de Esdoorn, mooist geklede kinderen: Heks Kaylee > 1e Prijs, Duivel Bella > 2e Prijs, Vampier Milan/ Hailey Queen Liz/ Duivel Jaylee > troostprijs, mooiste Pompoen Creativiteit: Pascalle > 1e Prijs, Jens en Lotte > troostprijs. 

Een aantal personen en bedrijven zet ik graag nog even in het zonnetje: 

 • Het griezelteam: Sonja en Björn bedankt voor jullie inzet en bijdrage voor deze editie.
   
 • De deelnemers: Bedankt voor het aanmelden, voor het enthousiasme, voor het verkleden gaan in stijl, het sturen van de foto’s en filmpjes om het team mee te laten genieten van de avonturen en dank in het bijzonder het geduld.
    
 • De Huiseigenaren/ sponsoren: Linda van Wigcheren, Sadie Roggeveen, Sandra van den Berg, Syvlia Schneider, Gaby Korbijn, Bas van Aerde, Rene Van leeuwen, Erika van Barneveld, Hugo Hoek, Sanny Westerduin, Hanneke van der Velden, Maikel Moll, Lisette van Dijk. Bedankt voor jullie bijdragen dit jaar.
   
 • De Bedrijven/ sponsoren: Firma Hijdra, Stichting Badtasan, bijCreaDo, WvLv Photografy, Gräper, Roobos, Lidl, Hoogvliet & Profile. Bedankt voor jullie sponsering dit jaar.
   
 • De figuranten en vrijwilligers: Cees, Wessel, Wietze, Ronan, Fenne, Caz, Bram, Yaniek, Sven, Barry, Fiona, Cindy, Xander, Ciska, Sterre, Nathalie, Lola, Miranda Sonja, Björn, Wilma, Desmond, Edith, Simone, Ciska, Chris & Mitch. Dank voor jullie komst en jullie bijdrage om er een spetterende avond voor de kinderen voor neer te zetten.
 • Alle mensen die niet specifiek zijn benoemd, bedankt.

En nog even dit:

 • Heb jij nog leuke foto’s en filmpjes? Wij, als organisatieteam, zien graag jullie avonturen van afgelopen vrijdag gezien wij druk bezig waren alles in goede banen te leiden 😊 
   
 • Alle gedeelde foto’s staan weer in het samengestelde online fotoboek. Hier kunt u tevens dit jaar de professionele foto’s vinden die gemaakt zijn door de fotograaf. Deze link, die via de e-mail is gedeeld aan de deelnemers, graag voor uzelf houden en niet onderling op sociale media delen. Veel plezier met nagenieten.
   
 • Een reactie om je enthousiasme van deze avond kenbaar te maken is welkom op https://www.circleofcreations.nl/contact/reviews/.  
   
 • Wil jij nog iets kwijt, delen of heb je tips/ leuke ideeën? App mij of mail via: info@bijcreado.nl
   
 • Kent u iemand die graag op de hoogte had willen zijn of meer informatie zou willen ontvangen, mail mij graag de contactgegevens van die persoon. 
   
 • Géén activiteiten of evenementen zonder sponsoren. Dankbaar ben ik met de bijdragen van alle huizen, bedrijven en vrijwilligers. Met hun steun kan ik dit evenement voor jullie realiseren en organiseren en daarbij de bijdrage voor de kinderen laag houden. Wilt u mij helpen of bijdragen op welke manier dan ook laat het mij weten, want dit helpt enorm en maakt een nieuwe editie makkelijker mogelijk: https://www.circleofcreations.nl/sponseren-van-deze-activiteit/.  
   
 • Wij zijn altijd op zoek naar materialen voor de griezelroute. Heeft u kostuums, lakens, hoofdeksel, capes, materialen, decoratie of andere toebehoren die voor deze avond beschikbaar gesteld kunnen worden? Ik ontvang graag een bericht. 
   
 • Uw gegevens worden zorgvuldig door mij, als organisator, bewaard om u in principe volgend jaar over deze activiteit te informeren. Heeft u bezwaar, geeft u dit deze week aan. 

Welllicht bij genoeg animo tot volgend jaar, tot een volgende editie van Griezelig Benthuizen 😊 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

www.circleofcreations.nl