Wat was het weer een fantastische griezelavond met ontzettend veel blije kinderen. Op vrijdagavond 4 november 2022 mochten de kinderen weer genieten in Benthuizen van het jaarlijkse Griezelig Benthuizen Trick and Treat.

Heel gaaf om alle kinderen en huizen omgetoverd te zien en tof hoe sommige huizen echt hebben uitgepakt voor de kinderen, echt geweldig. Zo was het ene huis wat enger dan het andere en sommige met een heuse griezelentree of griezelroute. Een aantal kinderen en het gaafste huis zijn in de prijzen gevallen: Sela van Oosterwijk, Feliciana Pico en Liz van Bavel. Het tofste huis: een huis met een verhaal, een route, vele griezels, gastvrijheid en de keuze van de kinderen huis.

Allemaal van harte Gefeliciteerd, hartelijke griezelige groet, Dorien van Bavel. Wil jij als Benthuizenaar mee doen volgend jaar, kijk dan regelmatig op de website: www.bijcreado.nl of meld je aan om op vriendenlijst te komen en zo berichten te ontvangen.

#griezeligbenthuizen #activitiet #kinderen #basisschool #bijcreado #benthuizen #dorp #samen #gezelligheid #hoogvliet #hijdra #lidl #vdkooy #jaar2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

www.circleofcreations.nl