De ene na de andere rage. Die zie je, in deze coronatijden, voorbij komen in heel Nederland. We missen het allemaal, het sociale contact.

Voor het thema Sinterklaas ben ik begonnen met het weggeven van enkele raamstickers Sint, Piet en zijn Paard in de Benthuizen voor de Feestdagen groep op Facebook. Je ziet het wel meer in Nederland en kinderen zijn dol op leuke stickers!

Echter al snel dacht ik ‘ik wil hier iets meer mee doen’. Als men nu de stickers zou bestellen dan kan ik er veel meer maken, kinderen blij maken en overal door het dorp zichtbaar laten ophangen voor de kinderen. Hoe leuk is dat! Wandelen door Benthuizen en op zoek gaan naar… Sint, Piet en zijn paard. Ik ging op pad om mijn plan verder uit te zetten en belde wat rond om te kijken naar een mogelijke samenwerking voor het organiseren van deze speurtocht.

Toen ik Jolanda van Firma Hijdra in Benthuizen vroeg of er twee raamstickers op hun winkelramen geplakt mochten worden, vroeg ze of het wellicht leuk zou zijn hier een wedstrijd met cadeautjes van te maken. Echt superlief, hoe leuk is dat! De ideeën gingen nog meer razen in mijn hoofd en tegelijkertijd voelde ik mij echter bezwaart gezien ik en anderen natuurlijk vaker acties doen waarbij de Firma Hijdra sponsor is. Ik moest er even over nadenken.

Ik bedacht mij dat wellicht iets lekkers beter zou passen na zo’n lange tocht en dan voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar. Dit vond Jolanda een leuk idee en ze vertelde dat er ook een kleurplaten wedstrijd en lekkers vanuit de ECB zou worden geregeld. Ik bedacht me niet en belde Dicky van de ECB om te vragen naar de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Tijdens het gesprek kwam naar voren dat ze al met de Plus en de Firma Hijdra de sponsoring hadden geregeld. Superfijn natuurlijk, maar ik voelde echter dat er dan wellicht een partij in Benthuizen is die niet mee kon doen met deze kinderactiviteit.

Een partij die er wel altijd voor de kinderen is, namelijk de beste en leukste snoepmolen van Benthuizen van de Historische Kring. In deze tijden mag hun superleuke nostalgische winkeltje helaas voor de kinderen niet open vanwege de maatregelen rondom Corona. Ik belde de voorzitter, legde het idee voor en kreeg als antwoord ‘géén probleem, maar het winkeltje is dicht’. Daar had ik natuurlijk al de oplossing voor. Kortom mijn plan kon verder worden uitgewerkt ‘een superleuke speurtocht met een beloning voor de kinderen’.

De zoektocht naar…Sint, Piet of zijn paard in Benthuizen’.

Wil jij meer informatie over deze speurtocht, weten wanneer we gaan starten of wanneer er activiteiten zijn? Hou dan even de website in deze pagina in de gaten: https://www.circleofcreations.nl/de-zoektocht-naar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

www.circleofcreations.nl